جزییات خبر انجمن

ششمین دوره‏ سخنرانی‌های ترویجی با موضوع آزاد (دلتا) برگزار می‌شود

1399/11/07 |  ثبت کننده : دبیر انجمن

ششمین دوره مسابقه سخنرانی‌های ترویجی با موضوع آزاد (دلتا) توسط انجمن علمی دانشجویی بین‌رشته‌ای ترویج علم و فناوری دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ ششمین دوره‏ سخنرانی‏‌های ترویجی با موضوع آزاد (دلتا) به همت انجمن علمی دانشجویی بین‌‏رشته‌‏ای ترویج علم و فناوری و به‏ صورت مجازی برگزار می­‏شود.

این مسابقات با هدف ترویج علم و ایده‌‏های نو، آشنایی عموم جامعه با علم و فناوری و تقویت هر چه بیشتر ارتباط بین دانشگاه با صنعت و جامعه برگزار خواهد شد.

داوطلبان شرکت در این مسابقه، در مرحله‏ اول می‌توانند حداکثر تا 25 بهمن ماه، فایل صوتی سه‏دقیقه‏ای ایده‏ سخنرانی خود را منطبق بر شیوه‌‏نامه‏ مسابقه به آدرس دبیرخانه‏ در شبکه‏‌های اجتماعی به نشانی stp_admins@ یا رایانامه‏ anjomanelmi@ut.ac.ir  ارسال کنند. بعد از ارزیابی، برگزیدگان مرحله‏ ابتدایی برای ارسال ویدئوی سخنرانی 12 دقیقه‌‏ای در تاریخ 30 بهمن ماه مشخص خواهند شد همچنین آخرین فرصت ارسال فایل سخنرانی برگزیدگان مرحله اول تا 16 اسفند ماه جاری می باشد.

گفتنی است مسابقات سخنرانی‌های ترویجی با موضوع آزاد (دلتا) از جشنواره روز جهانی علم در آبان ۱۳۹۷ در دانشگاه تهران آغاز شد و تاکنون پنج دوره از آن برگزار شده است.

علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس stp_ssa@ در شبکه‏های اجتماعی مراجعه کنند. ویدئوهای مرحله‏ نهایی دوره‏ه‌ای گذشته‏ مسابقه از آدرس www.aparat.com/UT_TED در دسترس است. شیوه‌نامه‏ دوره‏ ششم مسابقه از اینجا قابل دریافت است.