جزییات خبر انجمن

انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران چگونه زمستان را آغاز می‌کنند؟

1399/09/27 |  ثبت کننده : دبیر انجمن

سرمای زمستان بر بدن انجمن‌های علمی دانشجوی اثرگذار نیست و قرار است آن‌ها هفته آغازین زمستان را با برنامه‌های متعدد شروع کنند.

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ ۲۶ آذر ۱۳۹۹ جلسه وبیناری فعالان انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران برگزار شد و اعضاء این انجمن‌های مشکلات و دغدغه‌هایشان را با دکتر محمدعلی زارع چاهوکی، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و دیگر مسئولان و کارشناسان حوزة انجمن‌های علمی دانشجویی مطرح کردند. در این جلسه از دبیران انجمن‌های علمی دانشجویی خواسته شد تا رویدادهایشان را برای اداره کل فرهنگی و اجتماعی بفرستند تا به صورت هفتگی خبر برگزاری آن‌ها اطلاع رسانی شود.

بر اساس اطلاعات ارسال شده، انجمن علمی دانشجویی ACM دانشگاه تهران قصد دارد تا مسابقات انتخابی icpc 2020 مخصوص انتخاب تیم های دانشگاه تهران را یکشنبه ۳۰ آذر، ساعت 14 برگزار کند.

برای ثبت نام در این مسابقه حتما ایمیل حاوی اسم تیم (مطابق مسابقه اینترنتی) و اعضای آن به آدرس acm@ut.ac.ir ارسال باید بشود که در جواب این ایمیل مشخصات ورود شما برایتان ارسال خواهد شد. لازم به ذکر است که برای شرکت در مسابقه منطقه ای لازم است حتما یک سوال در مسابقه اینترنتی که هفته گذشته برگزار شد، حل شده باشد.

انجمن علمی دانشجویی زیست شناسی دانشگاه تهران هم با همکاری گروه امیترین و گلکسی فرایبورگ کارگاه «آشنایی با آنالیز داده های RNA-seq (موشی) با استفاده از گلکسی» ۴ و ۵ دی ماه برگزار می‌کند. مدرسین این کارگاه دکتر مریم کی، دکتر فریبا دهقانیان (استادیار دانشگاه اصفهان) هستند که مباحثی مانند: آشنایی با NGS، معرفی RNA-sequencing در دو بخش آزمایشگاهی و بیوانفورماتیکی، کاربردهایRNA-seq ، بررسی پایگاه های داده مرتبط باRNA-seq ، آموزش مفاهیم آماری مرتبط با آنالیز بیان ژن p-value،Log2FC،FPKM و ... ، آنالیز داده های  RNA-seqموشی با استفاده از ابزارهایHISAT2، FeatureCounts و Limma به منظور دستیابی به ِDifferential Expressed Genes(DEGs) و بررسی مسیرهای پایین دست مرتبط با عملکرد DEGs از جمله GO، Pathway Analysis آموزش خواهند داد.

انجمن علمی دانشجویی شهرسازی پردیس هنرهای زیبا دانشگاه تهران هم حلقه‌ی کتاب شهرنشینی در عصر تغیرات آب‌ و هوایی، نوشته‌ی پیترکالتروپ را از شنبه ۲۹ آذر شروع می‌کند. این حلقه هر شنبه ساعت ۱۷:۱۵ تا ۱۸:۱۵ برگزار می‌شود. علاقه‌مندان می‌توانند برای شرکت در حلقه‌ی کتاب به آیدی @Kimlock یا @malekfateme پیام دهند.

انجمن علمی دانشجویی علوم اجتماعی اسلامی نیز سلسله حلقه‌های زمستانه خوانش متن را برگزار می‌کند. در این حلقه‌های هر دانشجو مسئولیت یکی از حلقه‌های کتاب را برعهده دارد و بر این اساس زهرا محسنی فرد، دانشجوی دکتری جامعه شناسی مسائل اجتماعی، کتاب "مراحل اساسی سیر اندیشه جامعه شناسی"، ریمون آرون، سید محسن ملاباشی، دانشجوی دکتری دانش اجتماعی مسلمین، کتاب "قواعد روش جامعه شناسی"، اثر امیل دورکیم، ریحانه سادات گرامی، دانشجوی دکتری دانش اجتماعی مسلمین، کتاب "توسعه و تضاد"، فرامرز رفیع پور، هامون سلامتی، دانشجوی د‌کتری دانش اجتماعی مسلمین،کتاب "رساله اعتباریات"، علامه طباطبایی، ریحانه رئیس السادات، دانشجوی دکتری دانش اجتماعی مسلمین،کتاب "ذهن بی‌خانمان"، پیتر برگر و همکاران و محمدعلی بیابی، دانشجوی کارشناسی ارشد فلسفه علوم اجتماعی نیز کتاب "ساخت واقعیت اجتماعی"، جان سرل را بر عهده دارد. علاقه‌مندان می‌تواننند جهت حضور در حلقه‌ها تا تاریخ ۲۰ دی ماه ۱۳۹۹ از طریق شماره تماس 09374084176 ثبت نام کنند.

انجمن علمی دانشجویی روانشناسی دانشگاه تهران نیز کارگاه برخط مبانی نقشه برداری مغز با QEEG را با تدریس دکتر امین اسداللّه پور، روانشناس بالینی که دکترای علوم عصب شناختی دارد و بنیان گذار مراکز علوم اعصاب و روانشناسی سایبر است را یکشنبه ، ۳۰ آذر ، ساعت ۱۶ الی ۱۹ برگزار می‌کنند. علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت نام به آی دی @PsyAssoc_admin در تلگرام پیام دهند.

انجمن علمی دانشجویی مهندسی نفت دانشکده فنی فومن پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران هم دوره HSE (مناسب برای مهندسان نفت و شیمی) را ۴ و ۵ دی ماه ساعت ۲۰ الی ۲۳ برگزار می‌کند. مدرس این دوره مهندس یوسف شفیعی رئیس HSE فازهای 22، 23 و 24 پارس جنوبی است که سابقه تدریس دوره های مختلف ایمنی را دارد. علاقه‌مندان تا ۳۰ آذر و با تماس به 09301031610 می‌توانند در این کارگاه ثبت نام کنند.