جزییات خبر کانون

فعالیت‌ کانون‌­های فرهنگی دانشجویان دانشگاه تهران در مهر ماه

1400/07/30 |  ثبت کننده : دبیر کانون

کانون‌­های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشجویان دانشگاه تهران توانستند برنامه‌هایی را در مهر ماه برگزار کنند.

به گزارش امور سامانه‌ها و روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی دانشجویان دانشگاه تهران برای بروز خلاقیت‌ها و توانایی‌های دانشجویان دانشگاه‌های کشور ایجاد شده‌اند. این کانون‌ها در زمینه‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی شکل یافته‌اند. در دانشگاه تهران نیز این نهاد با داشتن سابقه‌ای بیست ساله دارای نقشی مؤثر و مفید در تعیین سیاست‌های فرهنگی دانشگاه تهران است. در حال حاضر ۴۳ کانون فعال در دانشکده‌ها و پردیس‌های مختلف دانشگاه تهران مشغول فعالیت هستند.

کانون‌های فرهنگی دانشجویان دانشگاه تهران فعالیت‌های مختلفی انجام می‌دهند که این گزارش به فعالیت‌های کانون‌ها در مهر ماه پرداخته است. این فعالیت‌ها به شرح زیر است:

** تهیه و توزیع لوازم التحریر برای دانش‌آموزان مناطق کم برخوردار کانون نیکوکاری والعصر باشگاه دانشجویان

** توزیع 40 بسته ارزاق  به مناسبت اربعین در مناطق کم برخوردار، کانون نیکوکاری والعصر باشگاه دانشجویان

** برگزاری هشتمین همایش روز جهانی عصای سفید، کانون دانش پژوهان با آسیب بینایی باشگاه دانشجویان

** گفتگوی زنده «زنان و اقوام در افغانستان»، کانون وحدت باشگاه دانشجویان

** مسابقه کتابخوانی، کانون وحدت باشگاه دانشجویان

** پادکست رادیو کاست «مهندسی سینما، ضمیمه ب اپیزود1»، کانون فیلم و عکس دانشجویان دانشکده کاسپین دانشکدگان فنی

** ثبت‌نام نامزدهای شورای مرکزی انتخابات کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشجویان دانشگاه در سامانه جامع فرهنگی و اجتماعی

** پادکست رادیو کاست «عکاسی، ضمیمه الف اپیزود 1»، کانون فیلم و عکس دانشجویان دانشکده کاسپین دانشکدگان فنی

**جلسه وبیناری «هم‌اندیشی با دانشجویان فعال کانون‌های فرهنگی با حوزه فرهنگی و اجتماعی»

** بازدید دکتر مقیمی سرپرست دانشگاه تهران از دفتر کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی در باشگاه دانشجویان

گفتنی است؛ دانشجویان و کارکنان دانشگاه تهران می‌توانند با مراجعه به سامانه جامع فرهنگی و اجتماعی نگارستان به آدرس cultural.ut.ac.ir در کانون‌ها عضو شوند و فعالیت کنند. هر دانشجو می‌تواند حداکثر در سه کانون فرهنگی عضو شده و فعالیت کند.