جزییات خبر کانون

هشتمین همایش «عصای سفید» برگزار شد

1400/07/26 |  ثبت کننده : دبیر کانون

هشتمین همایش «عصای سفید» روز یکشنبه ۲۵ مهرماه برگزار شد.

به گزارش امور سامانه‌ها و روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ هشتمین همایش «عصای سفید» روز یکشنبه ۲۵ مهرماه توسط کانون دانش‌پژوهان با آسیب بینایی دانشگاه تهران برگزار شد.

این مراسم با قرائت آیاتی از قرآن مجید توسط دانشجوی نابینا علیرضا خدابخش آغاز شد. همچنین موسیقی زنده توسط دانشجوی نابینا جواد عبدالله اجرا شد. مجری این برنامه سارا شاپورجانی بود.

در این مراسم شعر طنزی درباره نابینایی و عصای سفید خوانده و یک پادکست 10 دقیقه‌ای از تمامی فعالیت‌های کانون دانش پژوهان با آسیب بینایی در طول برنامه پخش شد.

در ابتدای مراسم زهرا محمدی نایب دبیر کانون دانش‌پژوهان با آسیب بینایی سخنرانی کرد و در ادامه مراسم اعضای نودانشجوی دارای آسیب بینایی به دانشگاه تهران نیز معرفی شدند.

دکتر محمد علی زارع چاهوکی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در این مراسم از کانون دانش پژوهان با آسیب بینایی نسبت به برگزاری هشتمین دوره همایش عصای سفید تشکر و قدردانی کرد و روز عصای سفید را نیز تبریک گفت.

وی همچنین ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن هفته وحدت و ایام میلاد رسول اکرم (ص)، یاد و خاطره بانوی فقیده دکتر زهرا علی اکبری دبیر قبلی کانون دانش پژوهان با آسیب بینایی را گرامیداشت و اظهار کرد: متاسفانه از اسفند 1398 به دلیل همه‌گیری کرونا از حضور دانشجویان در دانشگاه محروم شدیم و دانشجویان با آسیب بینایی، دسترسی لازم به سامانه یادگیری الکترونیک را نداشتند و دچار مشکل شدند.

دکتر زارع چاهوکی بیان کرد: با تمام مشکلاتی که وجود داشت، شما عزیزان اثبات کردید که با همت و تلاش والا بر محدویت‌ها غلبه می‌کنید و افزون بر تحصیل در فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی نیز مشارکت دارید.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران با اشاره به اینکه خوشبختانه کانون دانش پژوهان با آسیب بینایی در خصوص برگزاری برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی و همچنین پیگیری نیازها و مسائل مشکلات در این چند سال عملکرد خیلی خوبی داشته است، افزود: معاونت فرهنگی و اجتماعی نیز به طور کامل آمادگی خود را برای توسعه فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی برای دانشجویان با آسیب بینایی اعلام می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه در خصوص نیازها‌، مسائل و مشکلات شما وظیفه خود می‌دانیم از واحدهای دیگر دانشگاه نیز پیگیر باشیم، خاطر نشان کرد: این همایش نیز فرصت خیلی خوبی را برای آشنایی مسئولان با توانمندی‌های برجسته دانشجویان با آسیب بینایی دانشگاه و همچنین نیازها و مشکلات شما فراهم می‌کند.

شایان ذکر است؛ این مراسم به مناسبت روز ۱۵ اکتبر (روز جهانی ایمنی عصای سفید) با حضور مسئولین دانشگاهی و سایر نهادهای مرتبط انجام شد.