جزییات خبر تشکل

برگزاری نشست هم‌اندیشی دبیران تشکل‌های اسلامی دانشگاه تهران

1400/07/07 |  ثبت کننده : دبیر تشکل

نشست هم‌اندیشی دبیران تشکل‌های اسلامی دانشگاه تهران با حضور دکتر محمدعلی زارع چاهوکی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران برگزار شد.

به گزارش امور سامانه‌ها و روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ نشست هم‌اندیشی دبیران تشکل‌های اسلامی دانشگاه تهران با حضور دکتر محمدعلی زارع چاهوکی معاون فرهنگی و اجتماعی و کارکنان اداره نظارت بر فعالیت تشکل‌های اسلامی دانشگاه تهران امروز چهارشنبه 7 مهر ماه در تالار امیر کبیر برگزار شد.

در ابتدای این جلسه، دکتر زارع چاهوکی معاون فرهنگی و اجتماعی گفت: دانشگاه تهران نسبت به فراهم ساختن بستر و تسهیلات لازم برای فعالیت تشکل‌های دانشجویی اهتمام ویژه‌ای دارد.

وی در ادامه افزود: معتقدیم فعالیت‌های فرهنگی در صورتی اثربخش خواهد بود که توسط تشکل‌های دانشجویی صورت گیرد، از این رو تقویت هر چه بیشتر تشکل‌ها و افزایش مشارکت دانشجویان در فعالیت‌ها، می‌تواند نقش مهمی در توسعه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و ارتقای توانمندی‌ها و مهارت‌های عمومی و تخصصی دانشجویان داشته باشد.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران درباره امکانات سامانه جامع فرهنگی و اجتماعی در زمینه برگزاری رویدادها، ثبت عضویت، انتخابات و اطلاع رسانی برنامه‌ها توضیحاتی ارائه کرد.

در بخشی از این نشست، دبیران تشکل‌های اسلامی، سوالات و دغدغه‌های خود را مطرح کردند که توسط زارع چاهوکی، معاون فرهنگی و اجتماعی و محمودی، دبیر هیئت نظارت بر تشکل‌های اسلامی دانشگاه پاسخ داده شد.

انتهای خبر/