جزییات خبر کانون

برگزیدگان نخستین «جشنواره تک‌گویی» دانشگاه تهران اعلام شد

1400/06/13 |  ثبت کننده : دبیر کانون

برگزیدگان نخستین «جشنواره تک‌گویی» دانشگاه تهران امروز 13 شهریور ماه اعلام شدند.

به گزارش امور سامانه‌ها و روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ برگزیدگان نخستین «جشنواره تک‌گویی» دانشگاه تهران امروز شنبه 13 شهریور ماه اعلام شد.

پس از بازبینی‌ها و داوری آثار در طی جلسات متعدد، برگزیدگان «جشنواره دانشجویی تک‌گویی» دانشگاه تهران در بخش‌های ادبیات تک‌گویی و اجرای تک‌گویی معرفی شدند.

در بخش ادبیات تک‌گویی محدثه اصلانی دانشجوی کارشناسی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه تهران با نمایشنامه: «نام گمشده تمام مادران» به عنوان نفر برگزیده انتخاب شد. هیئت داوران در این بخش اثر دیگری را شایسته جایزه ندانسته اما از فرهاد ریاضی دانشجوی کارشناسی ارشد مطالعات فرهنگی دانشگاه علامه طباطبایی با نمایشنامه «آن سکوهای سمت راست تختیِ اهواز» قدردانی به عمل می‌آید.

در همین بخش از دانشجویان رشته‌های هنرهای نمایشی، محمد وحیدی دانشجوی کارشناسی ارشد کارگردانی دانشگاه نبی اکرم تبریز با نمایشنامه: «نکروفوبیا» به عنوان نفر برگزیده معرفی شده است. هیئت داوران در این بخش دو اثر حورا حق شنو دانشجوی کارشناسی ارشد ادبیات نمایشی مؤسسه آموزش عالی هنر شیراز با نمایشنامه: «دویست و شصت و دو» و عسل رنجبر دانشجوی کارشناسی ادبیات نمایشی دانشگاه تهران با نمایشنامه: «مکبث نمی‌میرد» به‌صورت مشترک شایسته تقدیر دانستند.

هیئت داوران در بخش اجرای تک‌گویی از دانشجویان سایر رشته‌ها، اثری را برگزیده ندانسته و تنها اثر مائده کریمیان دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق تجارت الکترونیکی دانشگاه علم و فرهنگ با نمایش: «روی خط زمانی غیرمستقیم» را شایسته تقدیر معرفی کردند.

در بخش اجرای تک‌گویی از دانشجویان رشته‌های هنرهای نمایشی، پانیذ اسماعیل‌زاده دانشجوی کارشناسی سینما از مؤسسه آموزش عالی هنر و معماری پارس با نمایش: فائقه به عنوان نفر برگزیده انتخاب شد. هیئت داوران در این بخش دو اثر پوریا عطایی دانشجوی کاردانی بازیگری از دانشگاه علمی کاربردی با نمایش: هیچیا و مهدیه خداوردی دانشجوی کاردانی کمک کارگردانی از دانشگاه علمی کاربردی را به‌صورت مشترک شایسته تقدیر دانستند.

همچنین هیئت داوران ادبیات و اجرای تک‌گویی اثری را در موضوع ویژه یعنی کرونا شایسته برگزیدن ندانستند اما از آثار محمدرضا میری (اجرای کرونا و مسخ نوزده) دانشجوی ارشد کارگردانی نمایش دانشگاه تربیت‌مدرس تقدیر به عمل می‌آید.

هیئت داوران در بخش ادبیات تک‌گویی متشکل از شهرام کرمی، لیلی عاج و احسان فلاحت پیشه و هیئت محترم داوران در بخش اجرای تک‌گویی متشکل از کاظم نظری، ندا شاهرخی و امیرحسین حریری است.

شایان ذکر است؛ نخستین جشنواره تک‌گویی دانشگاه تهران توسط کانون نمایش باشگاه دانشجویان و با حمایت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در تابستان 1400 برگزار شد.