جزییات خبر

فراخوان دوازدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی منتشر شد

1399/08/27 |  ثبت کننده : دبیر

دبیرخانه دوازدهمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی «تیتر 12»  فراخوان این جشنواره را منتشر کرد.

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، این جشنواره با شعار «عینیت در خبر، انصاف در تحلیل و آزادی در بیان» آغاز به کار کرده است. در این جشنواره آثار در پنج بخش آثار برگزیده، نشریات برگزیده، فضای مجازی، بخش ویژه و بخش سرزمین مادری قابل شرکت است. هر دانشجو می‌تواند در هر یک از رشته‌های بخش آثار و بخش ویژه تا سه اثر را ارسال کند، از این رو شرکت‌کنندگان باید سه اثر از بهترین آثار خود را در جشنواره شرکت دهند.

مدیر مسئولان و نویسندگان نشریات دانشجویی دانشگاه تهران می‌توانند تا ۳۰ دی ۱۳۹۹ نسبت به ثبت­نام و ارسال آثار به این جشنواره در سامانه titrfestival.ir اقدام کنند. دستورالعمل اجرایی این جشنواره از اینجا قابل دسترس است.