جزییات خبر

شماره نهم نشریه علمی دانشجویی «جوانه» منتشر شد

1400/06/10 |  ثبت کننده : دبیر

به گزارش روابط عمومی و امور سامانه های معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ شماره نهم نشریه علمی دانشجویی «جوانه» به صاحب امتیازی «انجمن علمی دانشجویی زراعت و اصلاح نباتات پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران» منتشر شد.

مدیر مسئول: فاطمه قبادی، سردبیر: مهدی غفاری، استاد مشاور انجمن: دکتر مصطفی اویسی، استاد مشاور نشریه: دکتر محمدرضا بی‌همتا و دبیر انجمن: اشکان جلیلیان است.

عناوینی همچون «آیا ســــاعــــت بیولـــــوژیکی در گیـــاهان می‌تواند زمان سمپاشی محصولات را تعیین کند؟»، «اهمیت کودهای زیستی در زراعت»، «فشرده‌سازی پایدار سامانه‌های کشاورزی برای پایداری کشت بوم‌ها»، «سالیکورنیا و اهمیت آن در کشاورزی»، «دستورالعمل فنی کشت و مصرف سیب‌زمینی در دوره قاجاریه»، «محلول‌سازی در آزمایشگاه»، «مروری بر انقلاب‌های کشاورزی»، «استویا، شیرین‌کننده‌ای بی‌کالری و جایگزینی مناسب برای شکر» و ... در این شماره از نشریه به تحریر درآمده است.

برای مشاهده فایل کامل نشریه روی اینجا کلیک کنید.