جزییات خبر کانون

فعالیت‌های کانون‌­های فرهنگی دانشجویان دانشگاه تهران در مرداد ماه

1400/06/01 |  ثبت کننده : دبیر کانون

کانون‌­های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی دانشجویان دانشگاه تهران در مرداد ماه توانستند 8 برنامه‌ را برگزار کنند.

به گزارش دفتر ارتباطات و امور رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی دانشجویان دانشگاه تهران برای بروز خلاقیت‌ها و توانایی‌های دانشجویان دانشگاه‌های کشور ایجاد شده‌اند. این کانون‌ها در زمینه‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی شکل یافته‌اند. در دانشگاه تهران نیز این نهاد با داشتن سابقه‌ای بیست ساله دارای نقشی مؤثر و مفید در تعیین سیاست‌های فرهنگی دانشگاه تهران است. در حال حاضر ۴۳ کانون فعال در دانشکده‌ها و پردیس‌های دانشگاه تهران مشغول فعالیت هستند.

کانون‌های فرهنگی دانشجویان دانشگاه تهران فعالیت‌های مختلفی انجام می‌دهند که این گزارش به فعالیت‌های کانون‌ها در مردادماه پرداخته است. این فعالیت‌ها به شرح زیر است:

- توزیع غذای گرم در مناطق محروم تهران در روز عید غدیر، «کانون دانشجویی نیکوکاری والعصر دانشگاه تهران»

- «سری هفتم مجموعه پادکست‌های رادیو عصر نیکی با محوریت عید غدیر»، «کانون دانشجویی نیکوکاری والعصر دانشگاه تهران»

- «مسابقه کتابخوانی  روح پراگ در حلقه مطالعاتی کاوه»، «کانون وحدت»

-«نخستین کارگاه مجازی جشنواره تک‌گویی دانشگاه تهران»، «کانون نمایش باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران» با حمایت و همکاری «معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه» و «مرکز تئاتر مولوی»

- نگاهی بر آمارهای تکان دهنده اقتصادی سیگار با عنوان «و نخ به نخ به دهنم دود است»، «کانون رسانه باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران»

- توزیع غذای گرم در مناطق محروم تهران در ظهر عاشورا، «کانون دانشجویی نیکوکاری والعصر»

- جلسه وبیناری «هم‌اندیشی با دانشجویان فعال کانون‌های فرهنگی با حوزه فرهنگی و اجتماعی»

- دوره آموزشی «بازیگری تئاتر»؛ «کانون تئاتر پردیس کشاورزی و منابع طبیعی»

گفتنی است؛ دانشجویان و کارکنان دانشگاه تهران می‌توانند با مراجعه به سامانه جامع فرهنگی و اجتماعی نگارستان به آدرس cultural.ut.ac.ir در کانون‌ها عضو شوند و فعالیت کنند. هر دانشجو می‌تواند حداکثر در سه کانون فرهنگی عضو شده و فعالیت کند.

انتهای خبر/