جزییات خبر

بیست و ششمین شماره نشریه علمی دانشجویی «ندا» منتشر شد

1400/06/01 |  ثبت کننده : دبیر

بیست و ششمین شماره نشریه علمی دانشجویی «ندا» به صاحب امتیازی «انجمن علمی انسان شناسی دانشگاه تهران» منتشر شد.

به گزارش دفتر ارتباطات و امور رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ بیست و ششمین شماره نشریه علمی دانشجویی «ندا» به صاحب امتیازی «انجمن علمی انسان شناسی دانشگاه تهران» با موضوع «پرونده‌ای در نقد نظام آموزش عالی؛ پیدا و پنهان دانشکده» منتشر شد.

سرفصل‌های موضوعی این شماره از نشریه تحت عناوین «میدان»، «روایت ندا»، «مورد پژوهی» و «نگارخانه» است. مطالبی با عنوان «مردم شناسی جدید در ایران»، «در باب انسان شناسی و مردم نگاری در ایران»، «پرتاب شدیم»، « روایتی از آنچه در ترم گذشته رخ داد»، «روح مردم نگاری»، «آموزش بانکی»، «سیمای دانشگاه»، «خواب شیرین ناظران»، «جنجال در آموزش»، «بحران نظریه»، «دادخواستی برای انسان شناسی حقوقی»، «جنگ تا پیروزی» و ... به تحریر درآمده است.

مدیر مسئول و سردبیر نشریه به ترتیب «زهرا امیر حسینی» و «محمدرضا جلالی» هستند. همچنین دبیر تحریریه «هانیه شالباف»، طراح جلد «پدرام فتاحی»، صفحه‌آرا «البرز حبیبی»، ویراستاران «محمدرضا جلالی»، «هانیه شالباف» و «آوا کریمی» و عکس روی جلد از «سید علی هاشمیان» است.

برای مشاهده فایل نشریه روی اینجا کلیک کنید.

انتهای خبر/