جزییات خبر

نشریه علمی دانشجویی «دلتا» منتشر شد

1400/05/07 |  ثبت کننده : دبیر

به گزارش دفتر ارتباطات و امور رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ شماره ششم نشریه علمی دانشجویی دلتا به صاحب امتیازی انجمن علمی دانشجویی بین رشته‌ای ترویج علم و فناوری دانشگاه تهران منتشر شد.

در این شماره از نشریه دلتا پرونده‌ای ویژه با عنوان «نجوم؛ در مسیر انفجار ابرنواختری یا کوتوله سفیدشدن؟» را به قلم علیرضا صبا می‌خوانیم.

همچنین در این پرونده که به مناسبت ۳۰ سالگی مجله نجوم تهیه شده است، تاریخچه‌ای مختصر از دستاوردها و مسیر طی شده این مجله را می‌خوانیم و با چندی از چهره‌های اثرگذار در طول فعالیت این نشریه آشنا می‌شویم.

دلتا در این شماره به سراغ سیاوش صفاریان‌پور، روزنامه‌نگار و مروج علم رفته است و از او درباره‌ چیستی ترویج علم و وظایف و جایگاه مروج علم پرسیده است.

در این شماره علاوه بر یادداشتی از یاسر سلیمی که درباره‌ نظریه‌ ابطال‌گرایی کارل پوپر در فلسفه علم نوشته شده است و به مسائلی چون مسئله‌ استقراء یا مسئله‌ هیوم و معیارها و نقدهای وارد بر ابطال‌پذیری پرداخته است. مقالاتی با عنوان «فرار از نقطه‌ی آبی کم‌رنگ» به قلم سمانه احمدی و زینب السادات لسانی، «انسان و رویا؛ در جستجوی معنا» به قلم علیرضا عیوض‌نژاد و «می‌شود زندگی را هدیه داد» به قلم مهدی مددی قلعه‌زو را بخوانیم.

نشریه علمی ترویجی دلتا به صاحب امتیازی انجمن علمی دانشجویی بین رشته‌ای ترویج علم و فناوری دانشگاه تهران که در گذشته با نام UTTED فعالیت می‌کرد، از پاییز ۱۳۹۷ فعالیت خود را آغاز کرده است. محمدحسین سمندری مقدم مدیرمسئول و الهه بابازاده سردبیر این نشریه هستند.

علاقه‌مندان برای مطالعه شماره ششم این نشریه می‌توانند به نشانی UTTEDsj.ut.ac.ir مراجعه کنند.