جزییات خبر کانون

فعالیت‌های کانون‌­های فرهنگی دانشجویان دانشگاه تهران در تیر ماه

1400/05/03 |  ثبت کننده : دبیر کانون

کانون‌­های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشجویان دانشگاه تهران در تیر ماه توانستند برنامه‌هایی را به‌صورت غیرحضوری برگزار کنند.

به گزارش دفتر ارتباطات و امور رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی دانشجویان دانشگاه تهران برای بروز خلاقیت‌ها و توانایی‌های دانشجویان دانشگاه‌های کشور ایجاد شده‌اند. این کانون‌ها در زمینه‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی شکل یافته‌اند. در دانشگاه تهران نیز این نهاد با داشتن سابقه‌ای بیست ساله دارای نقشی مؤثر و مفید در تعیین سیاست‌های فرهنگی دانشگاه تهران است. در حال حاضر ۴۳ کانون فعال در دانشکده‌ها و پردیس‌های مختلف دانشگاه تهران مشغول فعالیت هستند.

کانون‌های دانشگاه تهران فعالیت‌های مختلفی انجام می‌دهند که این گزارش به فعالیت‌های کانون‌ها در تیرماه پرداخته است. این فعالیت‌ها به شرح زیر است:

** جلسه وبیناری هم اندیشی با فعالان کانون‌های فرهنگی در حوزه فرهنگی و اجتماعی

** انجام امور اجرایی نخستین جشنواره تک‌گویی، کانون نمایش باشگاه دانشجویان

** مسابقه کتابخوانی، کانون وحدت باشگاه دانشجویان

** تولید محتوای «نه به پلاستیک از نگاه کودکان»، کانون سبز دیمن دانشجویان پردیس کشاورزی و منابع طبیعی

** توزیع بسته خوراکی، بهداشتی و بروشورهای مرتبط با مضرات مصرف مواد دخانیات؛ کانون همیاران سلامت روان دانشجویان پردیس کشاورزی و منابع طبیعی

گفتنی است؛ دانشجویان و کارکنان دانشگاه تهران می‌توانند با مراجعه به سامانه جامع فرهنگی و اجتماعی نگارستان به آدرس cultural.ut.ac.ir در کانون‌ها عضو شوند و فعالیت کنند. هر دانشجو می‌تواند حداکثر در سه کانون فرهنگی عضو شده و فعالیت کند.