جزییات خبر کانون

فعالیت کانون‌های فرهنگی دانشگاه تهران در خرداد ماه

1400/03/31 |  ثبت کننده : دبیر کانون

کانون‌­های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی دانشجویان دانشگاه تهران در خرداد ماه توانستند برنامه‌هایی را به‌صورت غیرحضوری برگزار کنند.

به گزارش دفتر ارتباطات و امور رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی دانشجویان دانشگاه تهران برای بروز خلاقیت‌ها و توانایی‌های دانشجویان دانشگاه‌های کشور ایجاد شده‌اند. این کانون‌ها در زمینه‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی شکل یافته‌اند. در دانشگاه تهران نیز این نهاد با داشتن سابقه‌ای بیست ساله دارای نقشی مؤثر و مفید در تعیین سیاست‌های فرهنگی دانشگاه تهران است. در حال حاضر ۴۳ کانون فعال در دانشکده‌ها و پردیس‌های مختلف دانشگاه تهران مشغول فعالیت هستند.

کانون‌های دانشگاه تهران فعالیت‌های مختلفی انجام می‌دهند که این گزارش به فعالیت‌های کانون‌ها در خرداد ماه پرداخته است. این فعالیت‌ها به شرح زیر است:

** جلسه شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشجویان دانشگاه تهران

** کسب افتخار فعالان کانون‌های فرهنگی دانشجویان دانشگاه تهران در جشنواره ملی رویش

** دریافت «جایزه ملی جوان نوآور ماندگار» توسط جناب آقای امیرحسین راحمی؛ کانون نیکوکاری والعصر باشگاه دانشجویان

**هم اندیشی، پرسش و پاسخ و بررسی مسائل حوزه کانون‌های فرهنگی دانشجویان دانشگاه

** گفتگوی زنده با دکتر سید نادر نوربخش؛ مدرس تاریخ و سیاست کانون مطالعات فرهنگی وحدت باشگاه دانشجویان

** مسابقات کتابخوانی حلقه مطالعاتی کاوه؛ کانون مطالعات فرهنگی وحدت باشگاه دانشجویان

** برگزاری دومین جلسه کانون فرهنگی اجتماعی کارکنان دانشگاه تهران

گفتنی است؛ دانشجویان و کارکنان دانشگاه تهران می‌توانند با مراجعه به سامانه جامع فرهنگی و اجتماعی نگارستان به آدرس cultural.ut.ac.ir در کانون‌ها عضو شوند و فعالیت کنند. هر دانشجو می‌تواند حداکثر در سه کانون فرهنگی عضو شده و فعالیت کند.