جزییات خبر کانون

جلسه شورای هماهنگی کانون‌های دانشجویی برگزار می‌شود

1400/03/25 |  ثبت کننده : دبیر کانون

جلسه شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشجویان دانشگاه تهران روز پنج‌شنبه ۲۷ خرداد ماه برگزار می‌شود.

به گزارش دفتر ارتباطات و امور رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ جلسه شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشجویان دانشگاه تهران روز پنج‌شنبه ۲۷ خرداد ماه از ساعت ۱۸ تا ۲۰ به صورت برخط برگزار می‌شود.

گفتنی است؛ این جلسه در اتاق جلسات مجازی اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران به نشانی vroom.ut.ac.ir/cul2 برگزار خواهد شد.

در این جلسه علاوه بر بررسی درخواست‌های ارسالی به دبیرخانه شورای هماهنگی، درباره نحوه نگارش و جمع‌بندی شیوه‌نامه اجرایی آیین نامه کانون‌های دانشجویی دانشگاه تهران و آمادگی و نحوه حضور کانون‌های دانشجویی در برگزاری سومین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران، بحث و تبادل نظر صورت می‌گیرد.