جزییات خبر انجمن

معرفی برگزیدگان هفتمین دوره مسابقات سخنرانی‌های ترویجی با موضوع آزاد(دلتا)

1400/03/19 |  ثبت کننده : دبیر انجمن

به گزارش دفتر ارتباطات و امور رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ برگزیدگان هفتمین دوره مسابقات سخنرانی‌های ترویجی با موضوع آزاد(دلتا) از سوی دبیرخانه انجمن علمی دانشجویی ترویج علم و فناوری دانشگاه تهران اعلام شد.

علیرضا عسگری با ارائه «هیس، ایست!»، مهسا پایه‌دار با ارائه «با هم آفرینی» و عرفان نجفی با ارائه «آسیب‌شناسی سخنرانی‌های انگیزشی» به عنوان سه ارائه برگزیده انتخاب شدند. همچنین ارائه‌های مهسا فرزادیان با عنوان «1=8» و روناک زمانی با عنوان «چالش‌های آموزشی دانش‌آموزان و ویروس چموش» به عنوان شایسته تقدیر معرفی شدند.

هفتمین دوره مسابقات سخنرانی‌های ترویجی با موضوع آزاد در اردیبهشت ماه به همت انجمن علمی دانشجویی ترویج علم و فناوری دانشگاه تهران به دلیل شیوع ویروس کرونا و ممنوعیت تجمعات به صورت مجازی برگزار شد. در این دوره و در مرحله اول 58 اثر از سوی دانشجویان و دانش‌آموختگان 22 دانشگاه کشور، و 2 اثر دانش‌آموزی شرکت کردند که از این میان 15 اثر به مرحله نهایی راه یافتند.