جزییات خبر

جلسه کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی دانشگاه تهران برگزار شد

1400/03/03 |  ثبت کننده : دبیر

جلسه کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی دانشگاه تهران، روز شنبه 1 خرداد ماه برگزار شد.

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ جلسه کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی دانشگاه تهران، روز شنبه اول خرداد ماه با حضور اعضا برگزار شد.

در این جلسه اعضای کمیته با درخواست تغییرات در نشریات «فراهنگ» به صاحب امتیازی «انجمن علمی دانشجویی موسیقی پردیس هنرهای زیبا»، «چرخه»  به صاحب امتیازی «محمدامین عبیدی قمی» از دانشجویان پردیس فارابی، «بوم کره» به صاحب امتیازی «انجمن علمی دانشجویی محیط زیست پردیس کشاورزی و منابع طبیعی» موافقت کردند.

گفتنی است؛ با انصراف مدیر مسئولی نشریه فرساد به صاحب امتیازی بسیج دانشجویی پردیس فارابی موافقت شد. همچنین با انتشار شماره‌های نشریه صوتی «رادیو کاست» به صاحب امتیازی «کانون فیلم و عکس کاسپین» به‌صورت الکترونیک در سامانه‌های مشخص شده موافقت شد.