جزییات خبر کانون

فعالیت کانون‌های فرهنگی دانشگاه تهران در اردیبهشت ماه

1400/02/30 |  ثبت کننده : دبیر کانون

کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشگاه تهران در اردیبهشت ماه موفق به برگزاری 9 برنامه شدند.

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشگاه تهران برای بروز خلاقیت‌ها و توانایی‌های دانشجویان دانشگاه‌های کشور ایجاد شده‌اند. این کانون‌ها در زمینه‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی شکل یافته‌اند. در دانشگاه تهران نیز این نهاد با داشتن سابقه‌ای بیست ساله دارای نقشی مؤثر و مفید در تعیین سیاست‌های فرهنگی دانشگاه تهران است. در حال حاضر 43 کانون فعال در دانشکده‌ها و پردیس‌های مختلف دانشگاه تهران مشغول فعالیت هستند.

در اردیبهشت ماه کانون‌های فرهنگی دانشگاه تهران فعالیت‌های مختلفی را انجام دادند که فهرست آنها عبارت است از:

- جلسه شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشجویان دانشگاه

- پویش «تهیه و توزیع بسته‌های ارزاق در شب عید فطر» توسط کانون نیکوکاری والعصر باشگاه دانشجویان

- برگزاری دور دوم انتخابات شورای مرکزی کانون فرهنگی و اجتماعی کارکنان دانشگاه تهران

-  سلسله نشست های «تدبر در قرآن» توسط کانون قرآن و عترت باشگاه دانشجویان

- اولین جلسه شورای مرکزی کانون فرهنگی و اجتماعی کارکنان دانشگاه

- نخستین «جشنواره تک‌گویی» توسط کانون نمایش باشگاه دانشجویان

- کارگاه «بررسی تاریخ ادبیات نمایشی در ایران» توسط کانون نمایش باشگاه دانشجویان

- برگزاری «مسابقات کتابخوانی» توسط حلقه مطالعاتی کاوه کانون وحدت باشگاه دانشجویان

- کارگاه آموزشی «تولید و تدوین محتوای ویدئویی با نرم‌افزار ادوبی پریمر» توسط کانون هنرهای تجسمی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی

گفتنی است دانشجویان و کارکنان دانشگاه تهران می‌توانند با مراجعه به سامانه جامع فرهنگی و اجتماعی نگارستان به آدرس cultural.ut.ac.ir در کانون‌ها عضو شده و فعالیت کنند. هر دانشجو می‌تواند حداکثر در سه کانون فرهنگی عضو شده و فعالیت کند.