جزییات خبر تشکل

نشست هم اندیشی دبیران تشکل‌های اسلامی دانشگاه تهران برگزار شد

1400/02/27 |  ثبت کننده : دبیر تشکل

نشست هم اندیشی دبیران تشکل‌های اسلامی دانشگاه تهران با دکتر محمدعلی زارع چاهوکی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش دفتر ارتباطات و امور رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ نشست هم‌اندیشی دبیران تشکل‌های اسلامی دانشگاه تهران با دکتر محمدعلی زارع چاهوکی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، روز یکشنبه 26 اردیبهشت ماه به صورت برخط برگزار شد.

گفتنی است؛ در ابتدای این جلسه، دکتر زارع چاهوکی ضمن تبیین اهمیت فعالیت تشکل های اسلامی در دانشگاه، با اشاره به در پیش بودن انتخابات ریاست جمهوری به فراهم ساختن بستر و تسهیلات لازم برای برنامه­های تشکل­های دانشجویی تاکید کرد.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در ادامه به شرح امکانات سامانه جامع فرهنگی و اجتماعی نگارستان برای ثبت درخواست مجوز فعالیت‌های تشکل‌های اسلامی، نحوه کار با سامانه و امور نشریات دانشجویی در آن سامانه پرداخت.

در بخش دیگری از این نشست، دبیران تشکل‌های اسلامی حاضر در جلسه ضمن تشکر از برگزاری این جلسه، سوالات و دغدغه‌های خود را مطرح کردند که توسط دبیر هیئت نظارت بر تشکل‌های اسلامی دانشگاه پاسخ داده شد.