جزییات خبر تشکل

جلسه شورای معین هیئت نظارت بر تشکل‌های اسلامی دانشگاه تهران برگزار شد

1400/02/23 |  ثبت کننده : دبیر تشکل

جلسه شورای معین هیات نظارت بر تشکل‌های اسلامی دانشگاه تهران به منظور بررسی و صدور مجوز فعالیت‌های درخواستی تشکل‌های اسلامی برگزار شد.

به گزارش دفتر ارتباطات و امور رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، جلسه شورای معین هیات نظارت بر تشکل‌های اسلامی دانشگاه تهران به منظور بررسی و صدور مجوز فعالیت‌های درخواستی تشکل‌های اسلامی، روز چهارشنبه 22 اردیبهشت ماه برگزار شد.

گفتنی است؛ در این جلسه 10 عنوان برنامه درخواستی در ارتباط با انتخابات ریاست جمهوری سال 1400 و 2 برنامه مرتبط با سایر حوزه‌ها بررسی و مجوز برگزاری برنامه‌ها صادر شد.

گفتنی است تشکل‌های اسلامی دانشگاه تهران با هدف ایجاد نشاط سیاسی در آستانه انتخابات ریاست جمهوری برنامه‌های متنوعی را تدارک دیده‌اند. حوزه فرهنگی و اجتماعی نیز تلاش می کند تا حداکثر تسهیل و حمایت را از فعالیت تشکل‌های دانشجویی انجام دهد.