جزییات خبر کانون

جلسه شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی دانشجویان دانشگاه تهران برگزار شد ‌‌‌

1400/02/21 |  ثبت کننده : دبیر کانون

جلسه شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشجویان دانشگاه تهران با حضور اعضا برگزار شد.

جلسه شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشجویان دانشگاه تهران، شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ با حضور دکتر محمدعلی زارع چاهوکی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران و دبیران کانون‌ها و کارشناسان فرهنگی به صورت برخط برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر محمدعلی زارع چاهوکی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران به بیان مهم‌ترین نکات در حوزه کانون‌های دانشجویی پرداخت. وی بیان کرد: امیدواریم کانون‌های فرهنگی دانشگاه با توجه به ظرفیت و توانمندی‌های بالایی که دارند، بتوانند در حوزه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اثرگذار باشند. خوشبختانه کانون‌های فرهنگی فعالیت‌های داوطلبانه و مسئولانه متعددی در شرایط کنونی انجام داده‌اند.

دکتر زارع چاهوکی تأکید کرد: همواره سعی داشته‌ایم که از کانون‌های دانشجویی و فعالیت‌هایشان حمایت شود و از این پس نیز با تمام توان به حمایت از آن‌ها خواهیم پرداخت. وی همچنین در رابطه با خدمات جدید و بهبودیافته سامانه جامع فرهنگی و اجتماعی توضیحاتی را ارائه کرد.

در این جلسه علیرضا صبا، دبیر شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشجویان دانشگاه تهران به ارائه گزارشی از برگزاری نهمین جشنواره درون دانشگاهی رویش دانشگاه تهران پرداخت. سپس نقاط قوت و ضعف جشنواره ملی رویش و اثر آن بر برگزاری جشنواره درون دانشگاهی رویش در دانشگاه تهران را بررسی کرد. پس از آن دبیران کانون‌ها در رابطه برگزاری جشنواره‌های درون تشکیلاتی آتی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

در ادامه علیرضا صبا در رابطه با وضعیت فعالیت کانون‌های دانشجویی در سال‌های اخیر و بحث و بررسی در رابطه با موارد قانونی در حوزه فعالیت کانون‌ها پرداخت و بر لزوم رعایت آئین نامه کانون‌ها تأکید کرد. در ادامه نیز اقدامات انجام‌شده درباره‌ی شیوه‌نامه کانون‌های فرهنگی از سوی دبیر شورا گزارش شد و در رابطه با نحوه‌ی نگارش این شیوه‌نامه بحث و بررسی صورت گرفت.

در پایان جلسه دبیران کانون‌ها به بیان مسائل و دغدغه‌های مربوط به حوزه کانون‌های فرهنگی پرداختند.