جزییات خبر انجمن

فرصت شرکت در هفتمین دوره‏ مسابقه سخنرانی‌های ترویجی با موضوع آزاد (دلتا) تمدید شد

1400/02/14 |  ثبت کننده : دبیر انجمن

فرصت شرکت در هفتمین دوره‏ مسابقه سخنرانی‌های ترویجی با موضوع آزاد (دلتا) با هدف ترویج علم و ایده‌های نو، آشنایی عموم جامعه با علم و فناوری و تقویت هر چه بیشتر ارتباط بین دانشگاه با صنعت و جامعه تمدید شد.

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ فرصت شرکت در هفتمین دوره‏ مسابقه سخنرانی‌های ترویجی با موضوع آزاد (دلتا) با هدف ترویج علم و ایده‌های نو، آشنایی عموم جامعه با علم و فناوری و تقویت هر چه بیشتر ارتباط بین دانشگاه با صنعت و جامعه تا روز 22 اردیبهشت ماه تمدید شد.

داوطلبان برای شرکت در این مسابقه باید فایل صوتی سه‌دقیقه‌ای ایده‏ سخنرانی خود را منطبق بر شیوه‏‌نامه‏ مسابقه (دریافت از اینجا) به نشانی @stp_admins در شبکه‌های اجتماعی یا رایانامه‏ anjomanelmi@ut.ac.ir ارسال کنند. پس از ارزیابی اولیه، نتایج در 23 اردیبهشت اعلام خواهد شد. منتخبان این مرحله، حداکثر تا 30 اردیبهشت ماه فرصت دارند تا فایل ویدئویی سخنرانی 12 دقیقه‌ای را به دبیرخانه رویداد ارسال کنند. در نهایت بعد از ارزیابی، نتایج نهایی مسابقه در 4 خرداد ماه اعلام و به برگزیدگان جوایز ارزنده‌ و گواهی معتبر اعطاء می‌شود. همچنین متن کامل سخنرانی‌های پذیرفته شده نهایی در نشریه علمی ترویجی دلتا منتشر خواهد شد.

شایان ذکر است؛ شرکت در این مسابقه بر عموم آزاد است و علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس@stp_ssa  در شبکه‌های اجتماعی مراجعه کنند. همچنین ویدئوهای مرحله‏ نهایی دوره‌های گذشته‏ مسابقه از آدرس aparat.com/UT_TED قابل مشاهده است.

هفتمین دوره‏ مسابقه سخنرانی‌های ترویجی با موضوع آزاد (دلتا) توسط انجمن علمی دانشجویی بین‌رشته‌ای ترویج علم و فناوری دانشگاه تهران برگزار می‌شود.