جزییات خبر

نشریه علمی دانشجویی ایران‌شناسی منتشر شد

1400/02/06 |  ثبت کننده : دبیر

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ نشریه علمی دانشجویی «ایران‌شناسی» به صاحب‌امتیازی انجمن علمی دانشجویی ایران‌شناسی دانشگاه تهران منتشر شد.

در این نشریه عناوینی از قبیل «ایران‌شناسی؛ نیاز امروز ما»، «نوروز ساسانی و نوروز ما»، «نوش، نوشجان، نوشِ جان»، «گزارشی از مراسم پنجه در سنت زرتشتیان شریف‌آباد»، «شیرینی‌پزی در قزوین»، «چوب‌بازی»، «بررسی جایگاه زنان در دوره صفوی با تکیه بر دیدگاه سفرنامه‌نویسان»، «تاریخچه ایران‌شناسی در ژاپن»، «لالایی‌های هندوایرانی»، و «انیران» به چاپ رسیده‌ است.

فرشید شریف‌مقدم مدیر مسئول، و مسعود طاهرزاده سردبیر و سرویراستار این نشریه هستند. همچنین زهره رئیسی دبیر تحریریه، مینا اقمشه، سیده‌سپیده سجادی، سیده‌شبنم شمس‌الدین و پروین یاری، اعضای شورای تحریریه می‌باشند.

محمود جعفری‌دهقی، سید احمدرضا قائم‌مقامی، میثم لباف‌خانیکی، فرزانه گشتاسب، محمد عارف، زهرا عابدینی و حمیدرضا رستگارمنش با این شماره فصلنامه همکاری داشته‌اند و فرشید شریف‌مقدم، طراحی و صفحه‌آرایی را نیز بر عهده داشته است.

برای مشاهده فایل نشریه به سامانه نشریه به آدرس iranshenassisj.ut.ac.ir مراجعه کنید.