جزییات خبر

نشریه علمی دانشجویی فراهنگ منتشر شد

1399/12/26 |  ثبت کننده : دبیر

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ نشریه علمی دانشجویی موسیقی فراهنگ به صاحب امتیازی انجمن علمی دانشجویی موسیقی دانشگاه تهران منتشر شد.

در این شماره از نشریه عناوینی از قبیل ما و موسیقی‌های بیگانه، ساختن موسیقی ِ مردم‌پسند هنرمندانه؛ هدف، گوشت و پوست زمان؛ ادامه‌ مقاله‌ زمان از ماشین نوشته ژرار گریزه، شجریان یک استثنا در آواز کالسیک ایرانی، ظرفیت‌های موسیقی ایرانی از موسیقی غربی بالاتر است؛ مصاحبه با استاد محمدرضا شجریان در سال ۱۳۷۴، تحصیل آنلاین موسیقی و مروری بر مقاله‌ لغزش از کجا شروع شد، کار شده است.

مدیر مسئول غزاله مغانکی و سردبیر آریا تولائی هستند. مشاور سردبیر آیدین یارمحمدلو و مشاور علمی دکتر هومان اسعدی می‌باشند. ویراستاران این شماره از نشریه شامل یاسمن رضائیان، مهرنوش شاه‌بختی، رامتین نظری‌جو می‌شود. صفحه آرا و طراحی جلد توسط سروش شفیعی انجام شده است.

همکاران این شماره از نشریه متشکل از بهار اصل، سیامک برقی، مانا پوراسماعیل، سینا حسینی، عارف شاهدنواز، خاطره صادقی، حامد عامری، فرشاد فتائی و رامتین نظری‌جو است.

برای مشاهده نسخه کامل نشریه علمی دانشجویی فراهنگ روی اینجا کلیک کنید.