جزییات خبر کانون

مسابقه عکس نوشته کانون قرآن و عترت باشگاه دانشجویان

1399/12/17 |  ثبت کننده : دبیر کانون

کانون قرآن وعترت باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران مسابقه عکس نوشته‌ای(آیه‌گرافی) با محتوای کلاس‌ها برگزار می‌کند.

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ کانون قرآن و عترت باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران سلسله جلسات هفتگی با محوریت سوره‌های جزء 30 تحت عنوان « هیچ نشانه ای اتفاقی نیست » در بستر مجازی برگزار می کند .

این جلسات در روزهای چهارشنبه ساعت 18:30 به مدت 1:30 و در سامانه مجازی اداره کل امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به نشانی http://vclas9.ut.ac.ir/cul2 برگزار می‌شود و در هر جلسه یکی از سوره‌های مبارک جزء سی‌ام با کمک تفسیر ارزشمند المیزان بیان خواهد شد.

در کنار برگزاری جلسات با هدف تعامل بیشتر با مخاطب مسابقه‌ای در نظر گرفته شده بدین منظور از شرکت کنندگان دعوت می کنیم تا عکس نوشته‌ای(آیه‌گرافی) از محتوای کلاس‌ها  طراحی کرده و برای ما بفرستند. تاریخ شروع مسابقه 20 اسفند ماه است.

برای چگونگی شرکت در برنامه و کسب اطلاعات بیشتر به سامانه جامع فرهنگی و اجتماعی نگارستان به آدرس cultural.ut.ac.ir و  کانال کانون به آدرس kanoon_quran_va_etrat_bashgah@ مراجعه کنید.

نحوه ارسال آثار قبل از برگزاری مسابقه در کلاس‌ها اعلام می‌شود. به آثار برگزیده که بر اساس رأی مخاطبان  مشخص می شود، جوایز نقدی اهدا خواهد شد.