جزییات خبر انجمن

اولین جلسه کارگروه پشتیبانی و نظارت بر انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران تشکیل شد

1399/12/16 |  ثبت کننده : دبیر انجمن

اولین جلسه کارگروه پشتیبانی و نظارت بر انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران روز شنبه ۱۶ اسفندماه در تالار امیر کبیر به ریاست دکتر مجید سرسنگی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران برگزار شد.

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ اولین جلسه کارگروه پشتیبانی و نظارت بر انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران روز شنبه ۱۶ اسفندماه، ساعت 14 تا 16 به ریاست دکتر مجید سرسنگی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران و با حضور اعضای این کارگروه برگزار شد.

در این جلسه شیوه‌نامه اجرایی تاسیس و فعالیت انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران که با هدف انسجام­بخشی، ایجاد هماهنگی و وحدت رویه در انجام امور انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران تهیه شده است، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرف و در نهایت تصویب شد.