جزییات خبر کانون

کانون‌های فرهنگی دانشجویان دانشگاه تهران بهمن ماه را چگونه گذراندند؟

1399/12/01 |  ثبت کننده : دبیر کانون

کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی دانشجویان دانشگاه تهران فعالیت‌هایی را در بهمن ماه انجام داده‌اند که در این گزارش مشاهده می‌کنید.

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی دانشجویان دانشگاه تهران برای بروز خلاقیت‌ها و توانایی‌های دانشجویان دانشگاه‌های کشور ایجاد شده‌اند. این کانون‌ها در زمینه‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی شکل یافته‌اند. در دانشگاه تهران نیز این نهاد با داشتن سابقه‌ای بیست ساله دارای نقشی مؤثر و مفید در تعیین سیاست‌های فرهنگی دانشگاه تهران است. در حال حاضر 43 کانون فعال در دانشکده‌ها و پردیس‌های مختلف دانشگاه تهران مشغول فعالیت هستند.

هر چند بهمن ماه مصادف با ایام امتحانات دانشجویان بود، اما کانون‌های فرهنگی دانشجویان دانشگاه تهران فعالیت‌های مختلفی را انجام دادند که فهرست آنها عبارت است از:

- کارگاه آموزش نرم‌افزار Sketchup، کانون کارآفرینی دانشجویان پردیس کشاورزی و منابع طبیعی

- فراخوان جشنواره عکاسی کاسپیکز، کانون فیلم و عکس دانشجویان دانشکده کاسپین فنی

- فراخوان جشنواره فرهنگی و هنری عکس و فیلم دوران کرونا، کانون رسانه باشگاه دانشجویان

- فراخوان جشنواره درون دانشگاهی رویش دانشگاه تهران، کانون‌های فرهنگی دانشجویان

- تولید محتوی برای شبکه‌های اجتماعی، کانون‌های فرهنگی دانشجویان