جزییات خبر

نشریه علمی دانشجویی جوانه منتشر شد

1399/11/30 |  ثبت کننده : دبیر

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ نشریه علمی دانشجویی جوانه به صاحب امتیازی انجمن علمی دانشجویی زراعت و اصلاح نباتات پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران منتشر شد.

در این شماره از نشریه مطالبی همچون بیوچار، روشی کارآمد جهت بهبود ویژگی‌های خاک و افزایش عملکرد گیاهان زراعی، مواد آلی خاک و اهمیت آن در کشاورزی، مدل اپسیم و کاربرد آن در کشاورزی، کاربرد جلبک دریایی در کشاورزی، تاثیر پوشش دهی بذر بر ویژگی‌های مرتبط با عملکرد گیاهان زراعی، گیاه پالایی و سلامت محیط، توصیه اصولی علف‌کش، معرفی گیاه تاجریزی و معرفی گیاه ارزن وحشی، دم رباهی طلایی کار شده است.

مدیر مسئول این نشریه فاطمه قبادی و سردبیر آن مهدی غفاری است. ثریا نوید و مجتبی تمدنی آرانی به ترتیب ویراستار و طراح جلد و صفحه آرا نشریه هستند. همکاران این شماره از نشریه متشکل از سلمان میرزایی، ثریا نوید، زهرا ردائی الاملی، فاطمه آزادی، هادی سالک معراجی، محسن ساسانی، مسعود احمدزاده، محمدرضا جهانسوز، مهتاب بلادی، لسلا سلیمانپور، فرشید نورالوندی، سحر افضلی و ولی الله محمدی می‌باشد. این نشریه به‌صورت الکترونیک در سامانه javanesj.ut.ac.ir منتشر شده است.

گفتنی است این نشریه جزو نشریات دانشجویی دارای امتیاز حرفه‌ای است و در رده نشریات علمی یک امتیازی قرار دارد.