فراخوان ثبت‌نام داوطلبان عضویت در شورای مرکز کانون فرهنگی و اجتماعی کارکنان دانشگاه تهران

1400/01/20 |  تعداد بازدید : 807 بار

تقویم برگزاری انتخابات شورای مرکزی کانون فرهنگی و اجتماعی کارکنان دانشگاه تهران پیرو فراخوان ثبت‌نام اعلام شد.

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ تقویم برگزاری انتخابات شورای مرکزی کانون فرهنگی و اجتماعی کارکنان دانشگاه تهران، پیرو فراخوان ثبت نام اعلام شد.

مرحله

تاریخ

ثبت‌نام داوطلبان عضویت در شورای مرکزی کانون

۲۱ تا ۲۵ فروردین

بررسی صلاحیت داوطلبان

تا ۳۰ فروردین

تبلیغات

۳۱ فروردین تا ۵ اردیبهشت

انتخابات

۶ اردیبهشت، ساعت ۹-۲۲

شرایط داوطلبان عضویت در شورای مرکزی کانون

- کارمند رسمی، پیمانی یا قراردادی دانشگاه تهران باشد؛

- در سامانه جامع فرهنگی و اجتماعی عضو کانون فرهنگی و اجتماعی کارکنان باشد؛

- محکومیت منجر به توبیخ کتبی و درج در پرونده و بالاتر در کمیته تخلفات اداری کارکنان نداشته باشد؛

- عضو شورای مرکزی سایر تشکل‌های صنفی، سیاسی و فرهنگی کارکنان نباشد.

گفتنی است داوطلبان برای عضویت در شورای مرکزی کانون فرهنگی و اجتماعی کارکنان می‌توانند از ۲۱ تا ۲۵ فروردین‌ماه با مراجعه به سامانه جامع فرهنگی و اجتماعی به آدرس cultural.ut.ac.ir ثبت‌نام کنند. انتخابات نیز در ۶ اردیبهشت ماه، ساعت 22-9 به‌صورت الکترونیک در سامانه جامع فرهنگی و اجتماعی برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است که امکان عضویت در کانون تا 21 فروردین ماه با مراجعه به سامانه جامع فرهنگی و اجتماعی میسر اشت.