افتخارآفرینی انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران در سیزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت

1399/12/26 |  تعداد بازدید : 560 بار

۶ انجمن علمی دانشجویی و یک دانشجو دانشگاه تهران توانستند در سیزدهمین جشنواره بین المللی حرکت ۹ عنوان افتخار کسب کنند.

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، انجمن علمی دانشجویی بیوتکنولوژی در بخش ویژه توانست رتبه اول را کسب کند.

انجمن علمی دانشجویی بین رشته‌ای ترویج علم و فناوری دانشگاه تهران توانست در دو بخش مسابقه و فعالیت خلاقانه رتبه اول را کسب کند. در همین بخش نیز انجمن علمی دانشجویی باستان شناسی توانست رتبه سوم را کسب کند.

در بخش محتوای دیجیتال رتبه سوم نیز به نام انجمن علمی دانشجویی زبان و ادبیات چینی دانشگاه تهران نوشته شد. همچنین این انجمن توانست در بخش ویژه مقام شایسته تقدیر را به دست آورد.

نشریه علمی دانشجویی شهرت به صاحب امتیازی انجمن علمی دانشجویی شهرسازی، رتبه دوم نشریات دانشجویی و نشریه علمی دانشجویی «دریچه» به صاحب امتیازی انجمن علمی دانشجویی معماری توانست تا رتبه سوم بخش نشریه را کسب کند.

مهران غلامی، دانشجوی دانشگاه نیز توانست در بخش اختراع مقام دوم را به دست آورد.

آیین اختتامیه سیزدهمین جشنواره بین المللی حرکت ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ و با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد.
گفتنی است در حال حاضر، ۱۲۴ انجمن علمی دانشجویی در دانشگاه تهران فعال هستند. دانشجویان علاقمند برای عضویت و فعالیت در انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران می‌توانند به سامانه جامع فرهنگی و اجتماعی نگارستان به آدرس cultural.ut.ac.ir مراجعه کنند.