وبینار توسعه و ترویج زبان و ادبیات پارسی در شبه قاره هند، چالش‌ها و راهکارها برگزار می شود

1399/12/09 |  تعداد بازدید : 233 بار

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، وبینار توسعه و ترویج زبان و ادبیات پارسی در شبه قاره هند، چالش‌ها و راهکارها روز یکشنبه 10 اسفند ماه برگزار می‌شود.

در این وبینار پرفسور سیداختر حسین، پروفسور سیدحسن عباس، دکتر محمود جعفری دهقی، دکتر عابد گلزار، دکتر احسان الله شکراللهی و دکتر محمدرضا مجیدی سخنرانی می‌کنند. همچنین دبیر دبیر همایش امیررضا خیرخواه است.

علاقه‌مندان می‌توانند برای شرکت این وبینار به آدرس vclas9.ut.ac.ir/cul2 مراجعه کنند.

این وبینار با همکاری و مشارکت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، انجمن ایران‌شناسی، بنیاد سعدی و انجمن ایرانی همکاری با یونسکو برگزار می‌شود.