وبینار باغ ایرانی؛ میراث فرهنگی جهانی برگزار می‌شود

1399/11/28 |  تعداد بازدید : 193 بار

وبینار باغ ایرانی؛ میراث فرهنگی جهانی روز جمعه یکم اسفند ماه از ساعت ۱۵ تا ۱۷ و به صورت برخط برگزار می‌شود.

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ وبینار باغ ایرانی؛ میراث فرهنگی جهانی روز جمعه یکم اسفند ماه برگزار می‌شود.

در این وبینار دکتر محمود جعفری دهقی، مهندسی سید محمد بهشتی، دکتر محمدحسن طالبیان، دکتر اسکندر مختاری طالقانی و دکتر وحید قبادیان سخنرانی می‌کنند.

این وبینار به صورت برخط و به نشانی vclas9.ut.ac.ir/cul2 از ساعت ۱۵ تا ۱۷ برگزار می‌شود و دو کتاب «باغ تاریخی تاج‌آباد نطنز» و «مرمت باغ تاج‌آباد» نوشته تورج خسروی جاوید معرفی می‌شود.

شایان ذکر است؛ وبینار باغ ایرانی؛ میراث فرهنگی جهانی با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران و انجمن علمی ایران شناسی برگزار خواهد شد. ‌