کارگاه آموزشی راهبری تشکل های دانشجویی ویژه کارشناسان فرهنگی دانشگاه تهران برگزار شد

1399/11/26 |  تعداد بازدید : 399 بار

کارگاه آموزشی راهبری تشکل‌های دانشجویی ویژه کارشناسان فرهنگی دانشگاه تهران برگزار شد

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ کارگاه آموزشی راهبری تشکل‌های دانشجویی ویژه کارشناسان فرهنگی کارشناسان فرهنگی دانشگاه تهران با حضور دکتر محمدعلی زارع چاهوکی مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و کارشناسان فرهنگی امروز یکشنبه ۲۶ بهمن ماه برگزار شد.

این کارگاه آموزشی با هدف ارتقای توانمندی‌ها و شایستگی حرفه‌ای کارشناسان فرهنگی و انتقال تجارب طراحی شد. در ابتدای این کارگاه دکتر محمدعلی زارع چاهوکی، مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، مباحثی را در خصوص اهمیت و جایگاه تشکل‌های دانشجویی و راهکارهای ارتقا و توسعه فعالیت‌های آنها ارائه کردند. همچنین توسط ایشان گزارشی از تشکل‌های دانشجویی در حوزه‌های نشریات دانشجویی، انجمن‌های علمی و کانون‌های فرهنگی ارائه شد. در ادامه کارشناسان فرهنگی دانشگاه به بحث و تبادل تجارب و ارائه پیشنهادها پرداختند.

مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران با اشاره به راه‌اندازی سامانه جامع فرهنگی و اجتماعی، به اهمیت و جایگاه کانون‌های فرهنگی، انجمن‌های علمی دانشجویی، نشریات دانشجویی و تشکل‌های اسلامی تاکید کرد.

دکتر زارع چاهوکی در خصوص سامانه جامع فرهنگی و اجتماعی نگارستان توضیحاتی را در خصوص چگونگی انجام امور در این سامانه مطرح کرد و گفت: این سامانه با هدف تسهیل امور تشکل‌های دانشجویی راه‌اندازی شده است و دیگر نیازی به مراجعه حضوری دانشجویان برای پیگیری امور نیست و تمام درخواست‌ها از طریق این سامانه انجام می‌شود و در تلاشیم تا حد امکان ظرفیت‌ها و امکانات این سامانه را ارتقا دهیم.