دانشجوی دانشگاه تهران به عنوان دبیر اتحادیه‌ انجمن‌های علمی دانشجویی الهیات کشور انتخاب شد

1399/11/11 |  تعداد بازدید : 188 بار

انتخابات دومین دوره‌ اتحادیه‌ انجمن‌های علمی دانشجویی الهیات کشور روز یکشنبه، پنجم بهمن ماه به صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ انتخابات دومین دوره‌ اتحادیه‌ انجمن‌های علمی دانشجویی الهیات کشور روز یکشنبه، پنجم بهمن ماه به صورت مجازی از طریق سامانه جامع مجمع‌های انتخاباتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.

در این دوره از انتخابات حدود ۶۰ نفر از اعضای انجمن‌های علمی دانشجویی الهیات دانشگاه‌های کشور حضور داشتند، از هر انجمن علمی دانشجویی یک نماینده در مجمع اتحادیه حضور داشت.

نمایندگانی از دانشگاه‌های تهران، فردوسی مشهد، امام صادق (ع)، مذاهب اسلامی، محقق اردبیلی، الزهرا و ... در این دوره حضور داشتند. دانشکده‌ الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران با سه نماینده از انجمن‌های علمی فقه و مبانی حقوق اسلامی، ادیان و عرفان تطبیقی و علوم قرآن و حدیث  در این انتخابات شرکت داشت.

در نهایت و با رای اعضا، سرکار خانم سیده نرگس حسینی؛ دبیر انجمن علمی دانشجویی ادیان و عرفان تطبیقی  به عنوان دبیر اتحادیه و جناب آقای محمد حسن روزبهانی؛ عضو انجمن علمی دانشجویی فقه و مبانی حقوق اسلامی به عنوان عضو شورای مرکزی دومین مجمع اتحادیه‌ انجمن‌های علمی دانشجویی الهیات انتخاب شدند.