مسابقه ارائه سه دقیقه‌ای پایان‌نامه دانشجویی در دانشگاه تهران برگزار می‌شود

1399/10/21 |  تعداد بازدید : 221 بار

مسابقه ارائه سه دقیقه‌ای پایان‌نامه ویژه دانشجویان و دانش‌آموختگان کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ مسابقه ارائه سه دقیقه‌ای پایان‌نامه ویژه دانشجویان و دانش‌آموختگان کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه تهران با هدف تقویت مهارت‌های ارتباطی، تبدیل ایده به محصول، تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه و ترویج علم و فناوری برگزار می‌شود.

شیوه نامه اجرایی این مسابقه از اینجا قابل دسترس است. علاقمندان واجد شرایط می‌توانند برای شرکت در این مسابقه مطابق شیو‌ه‌نامه نسبت به تهیه فایل ارائه ویدئویی سه دقیقه‌ای از پایان‌نامه کارشناسی ارشد یا رساله دکتری خود اقدام و آن را به همراه سایر مدارک مندرج در شیوه‌نامه حداکثر تا 30 بهمن ماه 1399 در بخش مربوط به این مسابقه در سامانه جشنواره‌ها و مسابقات اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران به آدرس culfest.ut.ac.ir بارگذاری کنند.

گفتنی است آثار ارسالی در گروه‌های پنج‌گانه فنی و مهندسی، هنر، علوم انسانی، علوم پایه و کشاورزی، منابع طبیعی، محیط‏زیست و دامپزشکی بر اساس معیارهای مندرج در شیوه نامه مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت. به برگزیدگان این مسابقه، لوح تقدیر و هدایای نقدی اهدا خواهد شد و بر حسب ظرفیت اعلامی از سوی جهاد دانشگاهی به مرحله منطقه‌ای معرفی خواهند شد. همچنین از پایان‌نامه‌های برگزیده برای انتشار در قالب کتاب حمایت خواهد شد.