تقویم جلسات وبیناری با تشکل‌های فرهنگی و اجتماعی دانشجویان دانشگاه تهران منتشر شد

1399/09/14 |  تعداد بازدید : 768 بار

اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، تقویم جلسات وبیناری تشکل‌های فرهنگی و اجتماعی دانشجویان دانشگاه با مسئولان این اداره کل را منتشر کرد.

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ این جلسات به منظور هم اندیشی، تبادل نظر و تجارب، ارائه انتقادها و پیشنهادها و آگاهی از مهم‌ترین مباحث روز حوزه تشکل‌های فرهنگی و اجتماعی دانشجویان برگزار می‌شود.

فعالان کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشجویان، انجمن‌های علمی دانشجویی و نشریات دانشجویی دانشگاه می‌توانند مطابق تقویم اعلام شده، در جلسات عمومی و اختصاصی مربوط به تشکل‌ها شرکت کنند.

گفتنی است اتاق مجازی برگزاری این وبینارها به آدرس vclas9.ut.ac.ir/cul2 خواهد بود.