مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان برگزار می‌شود

1399/09/03 |  تعداد بازدید : 161 بار

بنا بر اعلام بنیاد حامیان دانشگاه تهران، در راستای حمایت از ایجاد کسب و کارهای فناورانه دانشی و ترویج فرهنگ کارآفرینی و برای تحقق اقتصاد مقاومتی با هدف تبدیل دارایی‌های فکری به ثروت، اختتامیه چهارمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان برگزار می‌شود.

بر این اساس، از دانشجویان رشته‌های مختلف و کلیه علاقه‌مندان آشنایی با فرایند تبدیل ایده به کسب و کار دعوت می‌شود، در مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان که به‌صورت زنده از سایت دانشگاه تهران در 9 آذر ماه ساعت 15-19 پخش خواهد شد، حضور به هم رسانند.

تیم‌های برتر شرکت‌کننده در این جشنواره که طی دو مرحله داوری به بخش پایانی راه یافته‌اند و برگزیده شده‌اند، در پایان جشنواره از اعتبار ویژه تبدیل ایده به کسب و کار بهره‌مند خواهند شد.