برگزیدگان مسابقه کتابخوانی از کتاب «زندگی حقیقی انسان» اعلام شد

1399/09/02 |  تعداد بازدید : 235 بار

برگزیدگان مسابقه کتابخوانی از کتاب «زندگی حقیقی انسان» که به مناسبت گرامیداشت سالروز رحلت علامه طباطبایی (ره) و هفته قرآن و عترت دانشگاه‌ها و هفته کتاب و کتابخوانی برگزار گردید، اعلام شد.

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ مسابقه کتابخوانی به مناسبت گرامیداشت سالروز رحلت علامه طباطبایی (ره) و هفته قرآن و عترت دانشگاه­ها و کتاب و کتابخوانی روز چهارشنبه ۲۸ آبان ماه به صورت برخط برگزار ‌شد. در این مسابقه که مورد استقبال دانشجویان دانشگاه قرار گرفت، دانشجویان زیر رتبه اول تا سوم را کسب کردند:

-فاطمه حیدری،؛ دانشجوی دکتری تخصصی، رشته بیوتکنولوژی از پردیس علوم، رتبه اول

-زینب دهقان بنادکی، دانشجوی کارشناسی، رشته فیزیک مهندسی از پردیس علوم، رتبه دوم

-علی محیطی، دانشجوی کارشناسی ارشد، رشته تاریخ علم از دانشکده الهیات و معارف اسلامی، رتبه سوم

نسیم کاظمی، دانشجوی کارشناسی ارشد، رشته علوم و مهندسی باغبانی از پردیس ابوریحان، رتبه سوم

محمد خادمی، دانشجوی کارشناسی ارشد، رشته مدیریت ورزشی از دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی، رتبه سوم

گفتنی است اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران با هدف ترویج فرهنگ کتابخوانی، مسابقات متعددی را در حوزه کتابخوانی به­صورت پیوسته برگزار می­کند. علاقمندان می­توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سامانه cultural.ut.ac.ir مراجعه کنند.