نمایشگاه «مد و لباس بانوان» در دانشگاه تهران برگزار می‌شود

1401/02/24 |  تعداد بازدید : 59 بار

به گزارش امور سامانه‌ها و روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ نمایشگاه مد و لباس بانوان دانشگاه تهران در روزهای 26 و 27 اردیبهشت ماه در باشگاه دانشجویان معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

این نمایشگاه به منظور آشنایی با نحوه انتخاب زیبایی شناسانه پوشش‌های قابل اجرا در دانشگاه‌ها و آشنایی و ارتباط  دانشجویان علاقه‌مند به طراحی با متخصصان و برندهای مورد قبول وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و همچنین کمک به تجمیع این برندها در این نمایشگاه برگزار خواهد شد.

شایان ذکر است؛ امکان خرید محصولات عرضه شده در نمایشگاه برای بازدید کنندگان وجود دارد.

معاونت فرهنگی و اجتماعی، معاونت دانشجویی دانشگاه تهران و مرکز مطالعات و تحقیقات زنان دانشگاه تهران با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نمایشگاه مد و لباس بانوان دانشگاه تهران را برگزار می‌کنند.

انتهای خبر/