چهاردهمین جشنواره بین‌المللی «حرکت» برگزار می‌شود

1401/02/21 |  تعداد بازدید : 467 بار

چهاردهمین جشنواره بین‌المللی حرکت ویژه آثار و دستاوردهای اتحادیه‌ها و انجمن‌های علمی دانشجویی در دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

به گزارش امور سامانه‌ها روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ چهاردهمین جشنواره بین‌المللی حرکت ویژه آثار و دستاوردهای اتحادیه‌ها و انجمن‌های علمی دانشجویی در دانشگاه تهران با حضور دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران، دکتر هادی بهرامی احسان معاون فرهنگی و اجتماعی و مسئولان عالی رتبه کشور برگزار خواهد شد.

این جشنواره از روز یکم تا سوم خرداد ماه در محل باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران به مدت سه روز برگزار می‌شود.

گفتنی است؛ آئین افتتاحیه روز یکشنبه یکم خرداد ماه و مراسم اختتامیه روز سوم خرداد ماه انجام می‌شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی festival.dmsrt.ir مراجعه فرمایید. اخبار تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد.

انتهای خبر/