سومین دوره مسابقات کتابخوانی «هشت بهشت» برگزار می‌شود

1401/02/18 |  تعداد بازدید : 101 بار

معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران سومین دوره مسابقات کتابخوانی «هشت بهشت» را برای دانشجویان علاقه‌مند کتابخوانی برگزار می‌کند.

به گزارش امور سامانه‌ها و روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ «کتاب سفر به گرای 270 درجه»، که به عنوان نخستین کتاب، نگاهی جدید به جنگ دارد که به چند زبان زنده جهان ترجمه شده است و اثر داستانی مهمی در این حوزه به شمار می‌رود. این رمان توانست جایزه بیست سال داستان‌نویسی، چهارمین دوره انتخاب کتاب سال دفاع مقدس و بیست سال ادبیات پایداری را از آن خود کند.

دانشجویان علاقه‌مند کتابخوانی در سراسر کشور می‌توانند با مراجعه به سایت باشگاه کتابخوانی دانشجویان ایران به نشانی BookRc.ir  برای شرکت در نخستین مسابقه مجازی کتابخوانی هشت بهشت در سومین دوره از برگزاری ثبت‌نام کنند.

آزمون این مسابقه همچون دوره‌های پیشین در آخرین جمعه هر ماه (30 اردیبهشت‌ماه 1401) از ساعت 9 تا 24 به‌صورت مجازی(آنلاین) برگزار می‌شود.

به دانشجویان برگزیده این مسابقه جوایز 5 میلیون ریالی اهدا می‌شود. نسخه الکترونیکی کتاب سفر به گرای ۲۷۰ درجه در پلتفرم طاقچه موجود است.

انتهای خبر/