پنجمین وبینار از سلسله وبینارهای هم‌اندیشی با اعضای تشکل‌های دانشجویی دانشگاه تهران برگزار شد

1400/11/04 |  تعداد بازدید : 145 بار

پنجمین وبینار از سلسله وبینارهای هم‌اندیشی با اعضای تشکل‌های دانشجویی دانشگاه تهران روز دوشنبه 4 بهمن ماه برگزار شد.

به گزارش امور سامانه‌ها و روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ پنجمین وبینار از سلسله وبینارهای هم‌اندیشی با اعضای تشکل‌های دانشجویی دانشگاه تهران روز دوشنبه 4 بهمن ماه به صورت برخط برگزار شد.

این جلسه با حضور دکتر سیدعباس احمدی مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران برگزار شد. وی درباره بازگشایی دانشگاه‌ موضوعاتی را مطرح کرد و اعضای تشکل‌ها نیز نظرات خود را در این خصوص اعلام کردند.

مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در ادامه جلسه توضیحاتی را در خصوص سامانه نگارستان ارائه کرد، همچنین دانشجویان حاضر در جلسه مطالبات خود را بیان کردند و دکتر احمدی قول دادند در اسرع وقت، پیگیری کند.

آخرین جلسه از سلسله وبینارهای هم‌اندیشی با اعضای تشکل‌های دانشجویی دانشگاه تهران روز دوشنبه  2 اسفندماه برگزار خواهد شد.

گفتنی است؛ این وبینارها از ساعت 18 تا 19:30 در اتاق مجازی اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران به آدرس vroom.ut.ac.ir/cul2 برگزار می‌­شود.

شایان ذکر است؛ معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، سلسله وبینار‌های هم‌اندیشی با اعضای تشکل‌های دانشجویی را در شش ماهه دوم سال 1400 با هدف بحث و تبادل نظر و بهره­‌مندی از پیشنهادهای دانشجویان به صورت برخط برگزار می‌کند.

انتهای خبر/