دبیر شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی دانشجویان دانشگاه تهران انتخاب شد

1400/11/04 |  تعداد بازدید : 938 بار

انتخابات دبیر شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشجویان دانشگاه تهران برگزار شد و ملیحه حسینخانی برای یکسال به عنوان دبیر این شورا انتخاب شد.

به گزارش امور سامانه‌ها و روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، انتخابات دبیر شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشجویان دانشگاه تهران روز دوشنبه ۶ دی ماه به صورت الکترونیک در سامانه جامع فرهنگی و اجتماعی نگارستان برگزار شد.

با شرکت دبیران کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشجویان دانشگاه تهران در این انتخابات، ملیحه حسینخانی برای یکسال به عنوان دبیر این شورا انتخاب شد.

حسینخانی دانشجوی مهندسی شهرسازی از دانشکدگان پردیس هنرهای زیبا و دبیر کانون نیکوکاری والعصر باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران نیز است.

انتهای خبر/