دبیر مجمع انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران انتخاب شد

1400/11/03 |  تعداد بازدید : 434 بار

محمد قوشچیان برای دومین سال پیاپی به عنوان دبیر مجمع انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران انتخاب شد.

به گزارش امور سامانه‌ها و روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ جلسه شورای اجرایی مجمع انجمن‌های علمی‌دانشجویی دانشگاه، روز دوشنبه ۲۷ دی ماه به صورت مجازی برگزار شد و محمد قوشچیان به عنوان دبیر مجمع انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران انتخاب شد.

گفتنی است؛ محمد قوشچیان دانشجوی دکتری مهندسی مکانیک بیوسیستم و استاد مدعو دانشگاه تهران است و سابقه‌ عضویت در شورای پارک علم و فناوری دانشگاه تهران شعبه تخصصی پردیس کشاورزی و دبیری مجمع انجمن‌های علمی‌دانشجویی دانشگاه تهران و دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی و ... را دارد.  همچنین می‌توان به دبیر بخش انجمن‌های علمی دانشجویی سومین جشنواره فرهنگ دانشگاه و کسب عناوین متعدد در جشنواره‌های مختلف بین‌المللی و دانشگاهی نیز اشاره کرد.

انتهای خبر/