برگزاری مسابقات انتخابی دانشجویان برای حضور در سی و یکمین دوره بازی‌های یونیورسیاد دانشجویان جهان 2022 چین

1400/10/25 |  تعداد بازدید : 172 بار

مسابقات انتخابی دانشجویان برای حضور در سی و یکمین دوره بازی‌های یونیورسیاد دانشجویان جهان 2022 چین  برگزار می‌شود.

به گزارش امور سامانه‌ها و روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ مسابقات انتخابی دانشجویان برای حضور در سی و یکمین دوره بازی‌های یونیورسیاد دانشجویان جهان 2022 چین  برگزار می‌شود.

این دوره از مسابقات 2ماه زودتر از دوره‌های پیشین (5تا 16 تیرماه 1401) برگزار خواهد شد. باتوجه به وسعت فعالیت‌ها و محدودیت‌های موجود به واسطه شیوع ویروس کویید19 و درخواست FISU و کمیته برگزاری یونیورسیاد، اسامی ورزشکاران و مقدمات لازم تا زمان تعیین شده (طبق آئین نامه‌های زیر) جمع بندی و ارسال شود.

آئین نامه شمشیربازی

آئین نامه تیراندازی

آئین نامه تیراندازی با کمان

آئین نامه ووشو (تالو)