درخشش دانشجویان دانشگاه تهران در مسابقات شطرنج آنلاین دانشجویان کشور

1400/10/25 |  تعداد بازدید : 162 بار

به گزارش امور سامانه‌ها و روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ مسابقات همگانی شطرنج آنلاین دانشجویان دانشگاه­ها و مؤسسات آموزش عالی کشور گرامیداشت سردار سلیمانی برگزار شد.

در این مسابقات 255 دانشجوی دختر و پسر از 50 دانشگاه کشور در دو جدول جداگانه با هم به رقابت پرداختند و دانشجویان دانشگاه تهران در این رویداد ملی درخشیدند.

بخش پسران با حضور 173 دانشجو برگزار شد؛ مهدی غلامی اوریمی دانشجوی دانشکده تربیت بدنی در رقابت با حریفان نامدار خود از 13 امتیاز ممکن، 12.5 امتیاز کسب کرد و با شایستگی به عنوان قهرمانی دست یافت. شایان رحمتیان دیگر دانشجوی دانشگاه تهران از پردیس کشاورزی و منابع طبیعی با 9 امتیاز به مقام پنجم این بخش رسید.

در بخش دختران استاد بین‌المللی بانوان آناهیتا غلامی اوریمی از دانشکده دامپزشکی در رقابت با 82 دانشجوی شرکت کننده،  با 8 امتیاز، نایب قهرمان بخش دختران شد.

محمد ابراهیم‌زاده رئیس انجمن شطرنج وزارت علوم و کارشناس ارشد اداره کل تربیت بدنی، به عنوان سرپرست کل مسابقات، برگزاری این رویداد ملی را بر عهده داشت.

انتهای خبر/