برگزاری مرحله دانشگاهی دومین دوره «مسابقات ملی کتاب سه دقیقه‌ای» ویژه دانشجویان دانشگاه‌های استان تهران

1400/10/25 |  تعداد بازدید : 241 بار

مرحله استانی دومین دوره «مسابقات ملی کتاب سه دقیقه‌ای» ویژه دانشجویان دانشگاه‌های استان تهران برگزار می‌شود.

به گزارش امور سامانه‌ها و روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران با حمایت سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی کشور مرحله استانی دومین دوره «مسابقات ملی کتاب سه دقیقه‌ای» ویژه دانشجویان دانشگاه‌های استان تهران را با شعار «فرصتی برای معرفی کتاب‌های خوب» به‌ صورت حضوری در روز دوشنبه 25 بهمن‌ماه 1400 در دانشگاه تهران برگزار می‌کند.

این رویداد فرهنگی فرصتی برای معرفی کتاب‌های خوب و اثرگذار با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی با بهره‌گیری از ظرفیت‌های دانشجویان و پاسداشت زبان پارسی برگزار می‌شود.

آشنایی و انس دانشجویان با کتاب و به اشتراک گذاشتن تجربه‌های کتابخوانی آنان، تقویت مهارت‌های بیانی و ارتباطی از اهداف مهم برگزاری «مسابقات ملی کتاب سه دقیقه‌ای» عنوان شده است.

دانشجویان تمام مقاطع تحصیلی همه دانشگاه‌های استان تهران می‌توانند در این مسابقات شرکت کنند، همچنین می‌­توانند برای ثبت‌نام و دریافت آئین‌­نامه، تصویر کارت دانشجویی خود را به همراه شماره تماس به آدرس sepehredaneshah@gmail.com ارسال کنند.

جوایز برگزیدگان مرحله دانشگاهی این مسابقه ملی به شرح ذیل است:

نفر اول ۸ میلیون ریال

نفر دوم ۶ میلیون ریال

نفر سوم ۴ میلیون ریال

علاقه‌مندان می‌­توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 66490330 تماس بگیرند.

شایان ذکر است؛ دومین دوره «مسابقات ملی کتاب سه دقیقه‌ای» در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ با نظارت سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی کشور و با همکاری ۲۰ واحد سازمانی جهاد دانشگاهی در ۱۶ استان کشور اجرا می‌شود.

انتهای خبر/