معرفی نفرات برتر مسابقه شطرنج کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه تهران

1400/10/21 |  تعداد بازدید : 564 بار

نفرات برتر مسابقه شطرنج کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه تهران که روز دوشنبه 20 دی ماه برگزار شد، معرفی شدند.

به گزارش امور سامانه‌ها و روابط عمومی  معاونت فرهنگی و اجتماعی، اولین مسابقه شطرنج حضوری پس از شیوع بیماری کرونا در دانشگاه تهران، روز دوشنبه 20 دی ماه 1400 در محل باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار شد.

در این رقابت‌ها 20 نفر از اعضا هیئت علمی و شاغلین دانشگاه شرکت کردند که پس از برگزاری 6 دور مسابقه، آقای معین کامیار از پردیس فنی با 5.5 امتیاز قهرمان بخش آقایان شد و محمد شادمان از پردیس کرج با 5 امتیاز به مقام دوم رسید. دکتر فواد صیدی عضو هیئت علمی دانشکده تربیت بدنی هم مقام سوم را از آن خود کرد.

در بخش بانوان نیره کاظمی از معاونت اداری مالی با کسب 4 امتیاز به مقام قهرمانی رسید. الهه طالب‌زاده از معاونت آموزش با 3 امتیاز دوم شد و مرضیه شهرابی از پردیس البرز عنوان سوم را به خود اختصاص داد.

محمد ابراهیم‌زاده رئیس انجمن شطرنج وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و کارشناس ارشد اداره کل تربیت بدنی، که سرپرستی این مسابقات را بر عهده داشت با ابراز خرسندی از سطح کیفی این رقابت‌ها از برگزاری یک مسابقه دوستانه بین تیم‌های شطرنج شاغلین و دانشجویان دانشگاه در آینده‌ای نزدیک خبر داد.

وی همچنین برگزاری منظم مسابقات هفتگی شطرنج آنلاین توسط اداره کل تربیت بدنی در سال گذشته را دلیل آمادگی تیم‌های شاغلین و دانشجویان دانشگاه دانست و اظهار امیدواری کرد این تیم‌ها در رقابت‌های پیش رو عناوین شایسته‌ای برای دانشگاه کسب کسب خواهند کرد.

شایان ذکر است خانم‌ها هنگامه سرمستی به‌عنوان سرداور و بهناز حشمتیان به‌عنوان داور در تیم برگزاری حضور داشتند.

در مراسم اختتامیه، دکتر واحدی‌زاده مدیر کل تربیت بدنی دانشگاه تهران با حضور در محل مسابقه و تبریک عناوین کسب شده به نفرات برتر، خواستار توجه هر چه بیشتر شاغلین دانشگاه به ورزش و فعالیت‌های همگانی ورزشی شد.

وی همچنین از برنامه‌های اداره کل تربیت بدنی در راستای ترویج ورزش اخلاق‌مدار خبر داد و بر اهمیت این مولفه در اجرای تمامی برنامه‌های ورزشی تاکید کرد.

انتهای خبر/