اعطای امتیاز نشریه حرفه‌ای به دو نشریه دانشجویی

1400/09/08 |  تعداد بازدید : 224 بار

به گزارش امور سامانه ها و روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ امتیاز نشریه حرفه‌ای به نشریات دانشجویی «فیزیولوژی در فضا» و « نوروساینس» دانشگاه تهران اعطا شد.

نشریه فیزیولوژی در فضا به صاحب امتیازی رضا ضیغمی فرد از دانشجویان پردیس البرز و نشریه نوروساینس به صاحب امتیازی پردیس البرز فعالیت می‌کنند.

گفتنی است؛ نشریات‌ مذکور به عنوان یک نشریه علمی ترویجی و یک امتیازی محسوب می شوند. هر شماره از نشریه بررسی می‌شود و در صورت ارتقای شاخص‌های نشریه حرفه ای، امتیاز افزایش پیدا می‌کند و در صورت عدم رعایت شاخص‌ها، امتیاز علمی اختصاص یافته سلب می‌شود.

طرح اعطای امتیاز نشریه حرفه‌ای در دانشگاه تهران با هدف ارتقای نشریات دانشجویی، تصویب و در حال اجراست. براساس این طرح به نشریات دانشجویی برتر دانشگاه که از نظر «شکلی»، «محتوایی» و «اصول فنی» در سطح بالایی قرار داشته باشند، «امتیاز علمی» اعطا خواهد شد.

شایان ذکر است؛ تاکنون 17 نشریه دانشجویی دانشگاه تهران، امتیاز نشریه حرفه‌ای را اخذ کردند.