برگزاری آیین اختتامیه پنجمین دوره جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان در دانشگاه تهران

1400/09/08 |  تعداد بازدید : 1369 بار

آیین اختتامیه پنجمین دوره جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان روز سه‌شنبه 9 آذر ماه در دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

به گزارش امور سامانه‌ها و روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ آیین اختتامیه پنجمین دوره جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان روز سه‌شنبه 9 آذر ماه از ساعت 15 تا 19 در تالار علامه امینی کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

مراسم از طریق سایت دانشگاه تهران به آدرس http://r.ut.ac.ir/live و آپارات جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان به آدرس aparat.com/ysfpersia/live پخش خواهد شد.

جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان هرساله با حمایت بنیاد نیکوکاری جمیلی، ستاد خیرین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشکدگان علوم دانشگاه تهران، معاونت علمی، فناوری ریاست جمهوری، بنیاد حامیان دانشگاه تهران، با هدف حمایت از ایده‌های جوانان در 5 حوزه علوم پایه (ریاضی، آمار، علوم کامپیوتر، فیزیک، شیمی، زمین‌شناسی و علوم زیستی ) و این دوره با 2 رویکرد ویژه ویروس کرونا و هوش مصنوعی برگزار می‌شود.

شایان ذکر است؛ برگزیدگان جشنواره علاوه بر دریافت اعتبار حمایتی بنیاد نیکوکاری جمیلی، از شرایط همراهی تا تجاری‌سازی ایده برای ورود به اکوسیستم کارآفرینی و اقتصادی کشور نیز بهره‌مند می‌شوند.