سومین وبینار از سلسله وبینارهای هم‌اندیشی با اعضای تشکل‌های دانشجویی دانشگاه تهران برگزار شد

1400/09/02 |  تعداد بازدید : 96 بار

سومین وبینار از سلسله وبینارهای هم‌اندیشی با اعضای تشکل‌های دانشجویی دانشگاه تهران روز دوشنبه اول آذر ماه برگزار شد.

به گزارش امور سامانه‌ها و روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ سومین وبینار از سلسله وبینارهای هم‌اندیشی با اعضای تشکل‌های دانشجویی دانشگاه تهران روز دوشنبه اول آذر ماه به صورت برخط برگزار شد.

در این جلسه دکتر سیدعباس احمدی مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران حضور داشت و به موضوعاتی از قبیل «تقویت مشارکت دانشجویان و دانشگاهیان در فعالیت‌های فرهنگی»، «رفع اشکالات و بهبود امور فرهنگی در دانشگاه» اشاره کرد.

در ادامه جلسه اعضای تشکل‌های دانشجویی دانشگاه تهران نقطه نظرات، پیشنهادت و موضوعات مهم از منظر خود را نیز مطرح کردند.

جلسات سلسله وبینارهای هم‌اندیشی با اعضای تشکل‌های دانشجویی دانشگاه تهران اولین دوشنبه هر ماه مصادف با 6 دی، 4 بهمن و 2 اسفندماه برگزار می‌شود.

گفتنی است؛ این وبینارها از ساعت 18 تا 19:30 در اتاق مجازی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران به آدرس vroom.ut.ac.ir/cul برگزار می‌­شود.